Haagse stunt blijft uit voor ZVV Den Haag vrouwen

DRACHTEN – Het tactisch concept en het uiterst slimme speelplan van de Haagse coach Havermans verraste bijna de Friese koploper in de eredivisie en bleef een Haagse stunt uit!

En helaas bleef ook tot in de laatste seconden van de wedstrijd de verdiende remise uit! Keepster Lisa Franken blonk uit aan Haagse zijde. De Monsterse verkeert momenteel in bloedvorm maar ook zij kon de nederlaag niet voorkomen.

ZVV Den Haag speelde tactisch heel sterk en wist met fenomenale en vloeiende combinaties Oranje keepster Anna Reitsma liefst 4 keer te passeren. De vier Haagse doelpunten kwamen allemaal vanuit schitterend opgezette aanvallen!

Ondanks het gemis van Priscilla Mesker toonde ZVV Den Haag veerkracht en Futsal power! Het speelde als team verrassend heel sterk tegen  het “Oranje” uit het Hoge Noorden. Maar ZVV Den Haag kwam helaas tijd tekort om verdiend langszij te komen.

De Haagse eredivisionist kon dan ook met opgeheven hoofd de Futsal Arena in Drachten verlaten. Ze hebben samen Haagse strijd geleverd maar helaas verloren!

Redactie: ZVV Den Haag
Foto: Archief