Corona update Haagse Korfbaldagen 2021

De 35e editie van de Haagse Korfbaldagen, die gisteren succesvol van start is gegaan, wordt al een dag erna geconfronteerd met nieuwe coronamaatregelen van de regering.

De organisatie van de Haagse Korfbaldagen is blij dat wij het toernooi in zijn huidige vorm voort kunnen zetten, inclusief de finales op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021.
Wel jammer dat het vervolg van het evenement vanaf zaterdag 13 november namiddag zonder publiek moet plaatsvinden.

Het jeugdtoernooi in sporthal De Schilp en het G-Korfbaltoernooi in sporthal Zuidhaghe kan op zaterdag 13 november nog wel doorgaan met publiek.
Om geen onderscheid te maken hebben wij om organisatorische redenen besloten dat vanaf zaterdag 13 november 16:00 uur geen toeschouwers worden toegelaten bij de wedstrijden in de verschillende sporthallen.
Dat is eerder dan de regering heeft aangegeven. Wij vragen een ieder om begrip te tonen en hieraan medewerking te verlenen.

Wij starten zaterdag 13 november vanuit 3 sporthallen met het uitzenden van livestreams via ons videokanaal.
Van 16.00 tot 21.00 uur vanuit Sporthal HKV/Ons Eibernesthal,
van 19.00 – 22.00 uur vanuit sporthal De Blinkerd en
van 16.00 – 21.30 vanuit sporthal Zuidhaghe.

Het programma en livestreamlink zijn te vinden op onze website www.korfbalhaagseregio.nl. Daar zullen ook alle andere livestream wedstrijden te vinden en te zien zijn.

De maatregelen zoals het checken van QR codes en ID voor alle spelers en begeleiders blijven in alle sporthallen van kracht.
Ondanks alle beperkingen hopen we op een mooi toernooi voor alle  korfballiefhebbers. Als organisatie proberen we, met alle vrijwilligers van de deelnemende verenigingen, een bijzonder evenement neer te zetten.

Voor alle volgende updates verwijzen we naar de website en andere sociale media van de Haagse Korfbaldagen.

Redactie: Organisatie Haagse Korfbaldagen
Foto: Archief