Off day ZVV Den Haag mannen in Apeldoorn (met radio interview)

De zaalvoetballers van ZVV Den Haag hebben vrijdag met 9-2 verloren van het plaatselijke AGOVV. De Hagenaars werden afgetroefd op het vlak dat de laatste weken hun handelsmerk was: werklust en agressiviteit.

Na een slap begin kwam ZVV Den Haag al snel met 2-0 achter waarna Morad Chalhi er 2-1 van maakte. Nog niets aan de hand en de mannen van coach Gerald Baars gingen gretig in de aanval om de wedstrijd in handen te krijgen. Te gretig, want AGOV counterde er op los met een 4-1 stand bij rust. Na rust hetzelfde beeld.

ZVV wilde wel en forceerde ook genoeg kansjes, maar de doelpunten vielen voor het Apeldoornse team. Er moet ook gezegd worden dat de thuisploeg een formidabele keeper in het doel had staan die ZVV vaak tot wanhoop bracht. Shwendell Cijntje maakte de 7-2 in de wedstrijd die met 9-2 afgesloten werd.

Volgende week thuis de derby tegen Feijenoord Futsal en dan zal ZVV weer zoals vanouds moeten knallen om de laatste plaatsen in de eredivisie uit het zicht te houden.

Redactie: ZVV Den Haag
Foto: Archief

Het radioprogramma Sportsignaal interview ZVV Den Haag coach René Havermans: