Hellas speelt gelijk in Arnhem na matig begin

DFS-Arnhem – Hellas Hellas begon niet helemaal wakker aan de wedstrijd, waardoor DFS-Arnhem snel op een voorsprong van 4-0 kwam. Hellas wist deze achterstand om te buigen door goed verdedigend werk. Ook de keeper, Caspar Hovingh, stond beter en pakte een aantal ballen.

Tot de rust ging de wedstrijd gelijk op. De ruststand was 13-13. Na de rust startte DFS-Arnhem weer sterk en kwam al snel op 2 doelpunten voorsprong.

Ook deze achterstand trok Hellas weer recht. Na twintig minuten in de tweede helft stond Hellas op 4 doelpunten voorsprong. Het lukte de Hellenen niet om deze voorsprong vast te houden. Door een paar gemiste kansen en een twee minuten straf kreeg DFS-Arnhem de kans terug te komen.

Na een paar rommelige en spannende slotminuten eindigde de wedstrijd in een gelijkspel: 26-26.