Silicon Storks pakt nipte winst in eerste duel van het drieluik tegen DSS/Kinheim

Silicon Storks heeft donderdagavond het eerste ’thuis’duel van het drieluik tegen DSS/Kinheim in het Familiestadion van Neptunus in Rotterdam nipt in haar voordeel beslist. In de 4e inning kwamen beide ploegen tweemaal over de thuisplaat waarna de Hagenaars in de 5e en 6e inning uitliepen naar een 4-2 voorsprong. In de 7e inning deden de Haarlemmers nog wat terug (4 – 3) en deze score bleef op het scorebord staan in de 9e en laatste inning.

Voor de ploeg van coach Eugene Henson namen Stephen Henson, Sheadion Jamanika, Ibrahin Redan en Kelvin Knape de vier Haagse punten voor hun rekening.

In deze wedstrijd die ‘slechts’ twee uur en twintig minuten in beslag nam begon Kevin van Veen als pitcher en hij bleef zes innings staan waarin hij 94 ballen gooide en  waarvan er 56 als slagbal genoteerd konden worden. Jayden Gonesh loste van Veen af in de resterende drie innings en hij kwam hij tot 40 gegooide ballen met 28 strikes als resultaat.

Komende zaterdag gaan de Hagenaars naar het Pim Mulier stadion in Haarlem en zondag ( 15 augustus) om 14.00 uur staat de laatste en derde ontmoeting op de rol op het Schapenatjesduin in Kijkduin.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto:  Archief