Haagsetopsport.nl en KBC Haaglanden sluiten samenwerking

Vol trots kunnen wij aankondigen dat www.haagsetopsport.nl een partnerschap heeft gesloten met KBC Haaglanden Fysiotherapie

KBC Haaglanden is een gerenommeerde fysiotherapie praktijk waar het optimaal kunnen bewegen centraal staat. Niet alleen zijn zij expert in het behandelen van blessures, ook kunnen zijn eventuele bewegingsbeperkingen die aanwezig zijn lokaliseren en deze maximaal wegnemen.

Met Marcel Thomas en Erik Bakker als boegbeelden zijn beide partijen ontzettend trots op deze samenwerking die de komende maanden gestalte gaat krijgen.

Zo zal KBC Haaglanden stilstaan bij de hervatting van de competities in relatie tot de aankomende vakanties, geven zij tips om vooral blessures te voorkomen bij de herstart van de competities en het eventueel doortrainen in de vakantie.

“De samenwerking met haagsetopsport.nl is een samenwerking waar wij erg naar uit kijken. Met simpele tips zijn blessures te voorkomen en als wij kunnen ondersteunen met een verstandige opbouw van de voorbereiding, dan doen we dat graag” aldus Marcel Thomas van KBC Haaglanden.

“Met het starten van de samenwerking gaat voor ons wederom een wens in vervulling. De kennis en kunde van KBC Haaglanden is enorm, (we praten uit eigen ervaring) en de behandelingen die zij geven leveren direct resultaat op. In combinatie met de oefeningen die moeten leiden tot een duurzaam herstel van de blessures of beperkingen, hebben zij een unieke methode ontwikkelt die wij willen delen met onze lezers, aldus Ronald Mooiman van www.haagsetopsport.nl