Selectie Nederlands ‘A’ mannen met grote Haagse inbreng

Bondscoach Ryan Campbell van Oranje heeft donderdag de selectie bekendgemaakt van het Nederlands ‘A’ mannenteam dat de T20 serie speelt tegen België. De wedstrijden zullen plaatsvinden op donderdag 24 juni in Voorburg bij vereniging VCC en vrijdag 25 juni in Schiedam bij vereniging Exelsior’20.

De Nederlandse selectie die de 4 x T20 oefenwedstrijden tegen België zal spelen ziet er als volgt uit:

Tonny Staal (captain, HCC), Tobias Visee (vice-captain, HBS-foto), Vikram Singh (VRA), Musa Nadeem (HCC), Boris Gorlee (HCC), Aryan Dutt (VCC), Niels Etman (Excelsior’20), Sebastiaan Braat (Hermes DVS), Ryan Klein (HBS), Arnav Jain (VOC), Clayton Floyd (HCC), Julien de Mey (HBS), Tim de Kok (VOC), Kertan Nana (Kampong)

Ryan Campbell, Bondscoach van Nederland, “Het is heel belangrijk voor ons om het ‘A’ team programma operationeel te krijgen, vooral met het oog op de T20 World Cup later dit jaar in India. We willen deze jongens de beste mogelijkheden bieden om geselecteerd te worden. Wij als KNCB zijn er ook van overtuigd dat het heel belangrijk is om mee te helpen om cricket te promoten op het vasteland van Europa. Als we tegen België spelen zal dat zeker helpen en onze plannen bestaan verder uit wedstrijden tegen landen zoals Denemarken en Duitsland.”

Wedstrijd Data:
Donderdag 24 juni | 1e T20 | Aanvang 11.00 uur | locatie VCC
Donderdag 24 juni | 2e T20 | Aanvang 16.00 uur | locatie VCC
Vrijdag 25 juni | | 3e T20 | Aanvang 11.00 uur | locatie Excelsior’20
Vrijdag 25 juni | | 4e T20 | Aanvang 16.00 uur | locatie Excelsior’20

De wedstrijden zullen live te volgen zijn via het YouTube kanaal van de KNCB