ADO Den Haag start voorbereiding op 23 juni

ADO Den Haag start komende week met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een tweetal testdagen staat woensdag 23 juni de eerste training op het programma voor de selectie. Deze trainingssessie, die op het Prinses Irene Sportpark zal plaatsvinden, is vanwege de nog altijd geldende coronamaatregelen helaas niet te bezoeken voor publiek.

HVV Laakkwartier
Op zaterdag 3 juli speelt ADO Den Haag een oefenwedstrijd in eigen stad. Het gaat dan, traditiegetrouw, op bezoek bij HVV Laakkwartier. Afgelopen seizoen kon dit affiche niet plaatsvinden vanwege het coronavirus. Om 15.00 uur zal de bal gaan rollen aan de Jan van Beersstraat.

Meer informatie omtrent het geplande oefenduel tegen Laakkwartier en de eventuele aanwezigheid van publiek bij deze wedstrijd volgt later. Ook zal de rest van de oefencampagne van ADO Den Haag later nog gecommuniceerd worden.