John Verhoek met Hansa op weg naar 2. Bundesliga

John Verhoek (25/3/1989) is met zijn huidige club Hansa Rostock hard op weg naar promotie.

Zaterdag versloeg de koploper van de derde Bundesliga SV Meppen dankzij een doelpunt in blessuretijd, met 2-3. Leidschendammer Verhoek tekende voor het eerste doelpunt van de voormalige Oost-Duitse club. Het was het elfde seizoensdoelpunt van de Nederlandse centrumspits. Met nog vier duels in zicht heeft Rostock twee punter meer dan naaste belager Ingolstadt 04. John Verhoek, jongere broer van de inmiddels gestopte Wesley, heeft inmiddels de nodige clubs versleten. Na in het seizoen 2011-2012 afscheid te hebben genomen van ADO Den Haag, kwam Verhoek uit voor FC Dordrecht, FC Den Bosch, Stade Rennes (Frankrijk) en in Duitsland achtereenvolgens voor FSV Frankfurt, St. Pauli, Heidenheim en MSV Duisburg. Het contract van de transfervrije Verhoek bij Rostock loopt deze zomer af.