Stijn Knoop tekent nieuw contract voor twee seizoenen bij Cairox HIJS Hokij

Stijn Knoop speelt de komende twee seizoenen in het shirt van Cairox Hijs Hokij! De 23-jarige verdediger heeft een nieuw contract getekend tot de zomer van 2023. Knoop maakte in 2017-2018 zijn debuut in het eerste team van Cairox Hijs Hokij. Sindsdien maakt de nummer 15 zichtbare stappen als waardevolle verdediger. Knoop wil dan elk jaar beter worden en stelt doelen voor zichzelf: “Tijdens het laatste seizoen was mijn doel was om belangrijker te worden voor het team. Dit is uiteindelijk deels gelukt, maar er is nog altijd ruimte voor verbetering”, reageert Knoop.
“Mijn doel was om belangrijker te worden voor het team.”
Aansluiten in december
Hoofdcoach Chris Eimers zal komend seizoen pas in december kunnen beschikken over Knoop: “Ik heb de kans gekregen om het eerste deel van het schooljaar, als dat natuurlijk door kan gaan, in het buitenland te studeren”, begint Knoop. “Ondanks dat ik het erg naar mijn zin heb in Den Haag, lijkt het me ook mooi om dit avontuur aan te gaan. Daarom sluit ik in december pas aan bij de selectie”, aldus de verdediger. Voor Knoop was het laatste jaar, 2019-2020, een prima seizoen. De verdediger wist 16 punten (1G, 15A) uit 33 wedstrijden te halen in de BeNe League en Bekercompetitie.