Chris Eimers verlengt bij Cairox Hijs Hokij tot 2024: “Dit is echt mijn club geworden”

Chris Eimers is nog minimaal drie jaar hoofdcoach van Cairox Hijs Hokij! De 48-jarige coach tekende vorige zomer bij tot 2023, maar omdat de club dit seizoen niet in actie komt vanwege COVID-19 is er besloten om het contract van Eimers open te breken en te verlengen tot 2024!

Sinds Eimers in 2015 hoofdcoach van Cairox Hijs Hokij is, maakt de club een mooie periode door. Maar liefst acht finales werden bereikt onder leiding van de Groninger. In 2019-2020, het vijfde jaar in Den Haag van Eimers, won Cairox Hijs Hokij de Ron Berteling Schaal (Super Cup), haalde het de finale van het Nederlands Kampioenschap en werd de Halve Finale van de BeNe League Play Offs bereikt. Helaas is deze onderbroken vanwege de vele coronabesmettingen in ons land.
“Hij past bij de identiteit die hoort bij Cairox Hijs Hokij.”
Vertrouwen
Het verlengen van Eimers komt niet als een verrassing: “We kunnen ons op dit moment absoluut geen betere trainer wensen”, vertelt Cairox Hijs Hokij-voorzitter Harry Vlaardingerbroek. “Hij weet elk jaar weer een hecht team te maken van de selectie waarmee hij aan de slag gaat. Hij is tactisch sterk en erg duidelijk in de speelwijze die hij nastreeft. Hij past bij de identiteit die hoort bij Cairox Hijs Hokij”, aldus Vlaardingerbroek. ‘Mijn club’
De ijshockeycoach is blij dat hij de komende jaren vastligt bij de club: “Het is mooi dat mijn contract is opengebroken zodat ik de komende drie jaar bij Cairox Hijs Hokij kan blijven!”, zegt Chris Eimers maandagmiddag. ”Dit is echt mijn club geworden. Ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft. Laten we hopen dat we in september ‘gewoon’ kunnen starten. Wij zijn Hijs!”, aldus Eimers.

Geef een reactie