Muntaz T20 Cup wordt ChicKing T20 Cup

ChicKing, een keten van fastfoodrestaurants, zal met ingang van 2021 voor drie jaar naamsponsor zijn van de Haagse Twenty20 Cup. De Haagse T20 Cup is de reeks traditionele openingswedstrijden van het cricketseizoen waaraan – naast gastheer Voorburg CC – ook de Haagse topclubs HBS, HCC en Quick meedoen.

ChicKIng opent binnenkort in de Mall of The Netherlands zijn deuren en wil op deze manier aan zijn naamsbekendheid werken.

De laatste voorbereidingswedstrijden voordat de competitie begint – voorheen de Muntaz T20 Cup – staat al sinds 2014 op het programma. De vier deelnemende clubs, die alle op het hoogste niveau spelen in de T20-competitie, strijden al jaren om de beste van de regio Haaglanden te zijn. Dat hopen ze vervolgens ook in de reguliere competitie te bewijzen.

Het is inmiddels een serie gerenommeerde voorbereidingswedstrijden, en ChicKing verbindt daar graag voor drie jaar zijn naam aan. Ondernemers Ali Qasim en Rehan Waheed lichten toe: “Met de opening van het vierde filiaal van ChicKing in Nederland zochten we manieren om aan onze naamsbekendheid te werken. Omdat we allebei cricketers en liefhebbers zijn, hebben we de verbinding gezocht met VCC. Wij denken dat we op deze manier mooie exposure voor ChicKing kunnen realiseren.”

Naast de naamgeving van de reeks wedstrijden zal ChicKing ook als shirtsponsor (op de achterkant van het shirt) van VCC 1 en 2 optreden. Bovendien zal het bedrijf een aantal keer de lunch verzorgen bij wedstrijden en krijgt het een reclamebord op het sportpark Westvliet.

Voorzitter Kobus Nel van VCC: “Natuurlijk zijn wij enorm blij dat bedrijven er in deze voor clubs spannende tijden voor kiezen om via VCC een aantal van hun marketingdoelstellingen te verwezenlijken. Wij kijken ernaar uit om in de komende jaren de warme band met ChicKing verder te versterken, zodat beide partijen volop rendement uit het sponsorship kunnen halen.”

Geef een reactie