Eredivisie heren zaalvoetbal niet meer hervat, mogelijk wel play-offs

De Eredivisie Zaalvoetbal voor mannen zal dit seizoen niet meer worden hervat. De deadline op de routekaart van de KNVB hiervoor is met het verlengen van de coronamaatregelen door het kabinet tot en met 30 maart niet langer haalbaar.

Dit betekent dat er geen promotie/degradatie zal plaatsvinden en er geen kampioen van Nederland is. Voor het ticket dat recht geeft op deelname aan de UEFA Champions League Futsal is na overleg met de UEFA de volgende route vastgesteld:

Indien mogelijk zal een play-off worden georganiseerd tussen 8 teams van de Eredivisie Zaalvoetbal. Het uitgangspunt hiervoor is de ranking op basis van coëfficiënten (publicatie juni 2020) en dat deze uiterlijk 20 juni moet zijn afgerond.
Indien het niet mogelijk is om op sportieve gronden deze plek toe te wijzen, dan zal het bestuur deze plek aan het hoogst geklasseerde team in de ranking per 1 juli 2020 geven: Hovocubo.

De volgende teams komen voor deze play-off in aanmerking:

Hovocubo
FC Eindhoven
ASV Lebo
FC Marléne
Tigers Roermond
FCK De Hommel
AGOVV
ZVV Volendam