Vader en zoon Van Ass verlengen bij HGC

HGC-coach Paul van Ass heeft zijn contract verlengd. “Onder de bezielende leiding van Paul heeft het herenteam grote vooruitgang geboekt. Het heeft in seizoen 2018-2019 in de play-offs gespeeld en in het niet afgemaakte seizoen 2019-2020 stond het op een stevige play-offs plek. Ook in de huidige door Covid-19 lastige afwikkeling van de Tulp Hoofdklassecompetitie speelt Heren 1 HGC om een plek in die play-offs. Het feit dat Paul bij zijn HGC blijft is geweldig nieuws voor het team en voor HGC. Zowel Paul als het bestuur spreken hiermee hun commitment uit om Heren 1 HGC in de top van de Tulp Hoofdklasse een belangrijke rol te laten blijven spelen in de komende jaren”, aldus het bestuur.

“In aansluiting daarop is HGC ook blij dat ook Seve van Ass, de captain van het team, heeft bijgetekend. De rol van Seve in het succes van Heren 1 HGC behoeft geen nadere toelichting en legt een stevig fundament onder de ambities van het team en de realisatie ervan.”

Geef een reactie