HGC mannen revancheren zich; KZ kansloos

Na de 7-0 nederlaag van de HGC-hockeyers vorige week thuis tegen Rotterdam, revancheerde het elftal van trainer Paul van Ass zich bij staartploeg Almere met dezelfde cijfers. Bij de Wassenaarders was Maico Casella met vier treffers de man van de wedstrijd. HGC staat, mede door een nederlaag van Rotterdam tegen koploper Bloemendaal, op een vierde plaats in de Hoofdklasse.  

De heren van Klein Zwitserland hadden in een thuisduel aan de Klatteweg weinig in te brengen tegen Oranje-Rood dat met 1-5 won. De enige Haagse treffer kwam op naam van Camil Papa. Het was voor de Steenbokken de vierde nederlaag op een rij. KZ staat nu negende met 11 punten uit 9 duelsPien van Nes
De dames van hdm kenden een teleurstellende zaterdag in het dubbelweekeinde door met 1-1 gelijk te spelen tegen laagvlieger Oranje-Rood. Spits Pien van Nes schreef vlak voor tijd de gelijkmaker op haar naam. De bewoners van het Haagse Theo Mann Bouwmeesterpad blijven op een vierde plaats staan met 22 uit 11. De HGC dames verloor in en tegen koploper Den Bosch met 6-0 en blijven door dit resultaat in de middenmoot staan.

Zondag volgt voor de Haagse hockey(st)ers het tweede duel in het dubbele speelweekeinde.

Geef een reactie