The Hague Royals oefenen tegen Almere Sailors

The Hague Royals speelt komende zaterdag bij de herstart van de competitie de eerste Dutch Basketball League wedstrijd tegen Aris Leeuwarden. Donderdag volgt het duel tegen de Den Helder Suns. Dit zijn de twee thuiswedstrijden die in de Haagse Sportcampus worden gespeeld.

Afgelopen zaterdag speelden de Haagse basketballers ter voorbereiding een besloten testwedstrijd tegen competitiegenoot de Almere Sailors.

Wedstrijdritme, tactiek en line-ups waren de belangrijke punten voor Coach Bert Samson. Ook was er aandacht voor het snel rondspelen van de bal. Daar ontbrak het aan in de wedstrijden in november. The Sailors wist meer te scoren en sloot met een winst van 58-79 de testwedstrijd af.

De komende week zal coach Samson zich met het team voorbereiden op de nieuwe start van de competitie in eigen huis. Aanvangen met een winstpartij is welkom voor de The Hague Royals, om zich snel thuis te voelen in de Dutch Basketball League.

De wedstrijd zal te volgen zijn met een livestream. Communicatie hierover volgt deze week via onze social media kanalen van de Royals.

Redactie en foto: Frank van Leeuwen – Sportshoots.nl

Geef een reactie