Pinoké doorbreekt zegereeks Hdm

Met een goed gevoel ging het team van coach Ivar Knötschke het veld op. De gasten zouden zeker een stevige pot opleveren, maar na een reeks van uitsluitend overwinningen zou dit ook gaan lukken. Hdm kwam bedrogen uit gezien het 0-1 verlies op eigen veld.

De kansen waren ook zeker aanwezig voor blauw-wit. In het eerste kwart een mooie kans door een strafcorner gevolgd door een rebound, maar zonder resultaat. Ook aan de andere kant van het veld was het pittig, een strafcorner werd er prachtig uitgehaald door Julia Remmerswaal. Maar aan het einde van eerste kwart werd de druk nog eens extra opgevoerd door het Amstelveense Pinoké.

KRACHTENSPEL

Het krachtenspel leek goed verdeeld te zijn, het kon echt alle kanten op gaan. Met 0-0 de rust in gaf dat ook in punten weer. Maar na bijna een uur speeltijd wist Kelly Hoyng-Jonker van Pinoké een strafcorner te benutten. Dus met nog 10 minuten voor de boeg moest de thuisploeg tweemaal scoren voor de winst. Dit bleek toch teveel gevraagd. De 0-1 eindstand was een bitter pil. De teleurstelling bij hdm was van de gezichten af te lezen.

Tekst: Frank van der Leer