‘Falkenburg vierde dertiger die ADO verlaat’

Erik Falkenburg (32) is na Dion Malone (31), Tom Beugelsdijk (30) en Lex Immers (34) de vierde dertiger die ADO Den Haag inruilt voor een andere club. De geboren Leidenaar verruilt de Hofstad voor het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.  Voor Falkenburg wordt het na Sparta, AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC, Willem II en ADO Den Haag de achtste vaderlandse club die hij gaat dienen.  

De middenvelder/aanvaller stond sinds de zomer van 2017 onder contract in de residentie waarvoor hij in 69 wedstrijden zijn opwachting maakte en elf maal scoorde. Tot medio 2021 liep de verbintenis met de Haagse BVO die in Limburg herenigt wordt met oud ploeggenoot Thijmen Goppel en met Technisch Directeur Jeffrey van As komt hij ook geen onbekende tegen.   

Geef een reactie