CobraNova twee maten te klein

CobraNova is de basketbalcompetitie in de promotiedivisie met een 87-105 nederlaag begonnen. In de eigen sporthal Forum Kwadraat was Veghelse Attacus te sterk voor het team van coach Mitchell Lieveld. Vooral verdedigend lieten de verdedigers van CobraNova te veel steken vallen om aanspraak te maken op een thuiszege. “Aanvallend was het prima,” vertelt coach Lieveld. “maar verdedigend konden we geen vuist maken. De tegenstander schoot de gehele wedstrijd tegen een hoog percentage. Goed dat dit nu gebeurt, ervan leren en groeien als team.” Het was voor de Voorburgers in de tweede competitieronde slechts het eerste duel. Vorige week werd de streekderby tegen het Rijswijkse Lokomotief nog uitgesteld. De Rijswijkers komen zondagmiddag voor het eerst deze competitie binnen de lijnen. Zij spelen dan in Den Helder tegen Zeemacht.


De basketbalsters van Lokomotief vernederden in een thuisduel BS Leiden met 91-39. De Rijswijkse vrouwen staan ne twee zeges op een gedeelde koppositie in de promotiedivisie.

Redactie: Ronald Mooiman
Foto’s: Olaf Otten

Geef een reactie