VCC krijgt weer organisatie T20 Finaledag

De T20 Finaledag van het cricket is wat de KNVB Bekerfinale is voor het voetbal. Een van de hoogtepunten van het seizoen en een moment waarop de prijzen worden verdeeld. Voor het tweede jaar in successie is Voorburg Cricket Club uitgekozen als organisator van deze finaledag. Op 5 september zullen op sportpark Westvliet beide halve finales en de finale worden gespeeld.

Ondanks de verlate start van het cricketseizoen hebben de cricketverenigingen in de twee hoogste klassen van de vaderlandse competitie in vier regionale poules de voorrondes al bijna afgewerkt. Zo wisten in de Haagse poule HBS en VCC zich al te kwalificeren voor de kwartfinale. In de andere poules valt de beslissing as vrijdag. Daarna zal de loting plaatsvinden voor de kwartfinales die gespeeld zullen worden op vrijdagavond 28 augustus en zaterdagmiddag 29 augustus.

Finaledag zaterdag 5 september
De finaledag van de Topklasse T20 zal plaatsvinden op het terrein van VCC. De square van VCC ligt er deze zomer prachtig bij en de verwachting is dat het uitstekende wicket garant zal staan voor spectaculaire finales. Daarnaast beschikt de club over alle benodigde faciliteiten en een enthousiast vrijwilligerslegioen om dit evenement met het oog op het handhaven van de Covid-19 maatregelen op een veilige manier te organiseren.

Programma
• 10:00u: halve finale 1
• 13:10u: halve finale 2
• 16:30u: finale

Verplichte registratie toeschouwers
Toeschouwers die de finaledag willen bezoeken zijn van harte welkom. Men dient zich op de KNCB website echter wel te registreren om toegang te krijgen tot het terrein. Het maximaal aantal toeschouwers voor de dag is i.v.m. handhaving van de Covid-19 maatregelen bepaald op 500.

Geef een reactie