HCC speelt topper bij concurrent Punjab

De cricketers van HCC spelen komende zondag in Rotterdam tegen de enig overgebleven concurrent voor de eerste plaats en dat is Punjab CC. Bij Punjab speelt Stephan Myburgh die ooit furore maakte bij HCC, maar nu op 36-jarige leeftijd aan zijn tweede jeugd is begonnen bij Punjab. Op dit moment heeft hij een gemiddelde van 167,3 runs. Er is maar 1 batsman die een hoger gemiddelde heeft en dat is de eveneens voor Punjab spelende Nidamanuru met een gemiddelde van 233,0. Onvoorstelbare gemiddelden maar wat hebben de heren gemeen: juist, nog niet de kracht van de HCC aanval ondervonden. Hidde Overdijk, Ollie Klaus, Damian, Yash, Clayton, Musa en Jan Wieger zullen er alles aan doen komende zondag.
Voor de enthousiaste toeschouwer: Punjab ligt in het Zomercomplex aan de Zuiderparkweg 608, Rotterdam.

Geef een reactie