Silicon Storks niet in actie door corona

De Haagse honkballers van Silicon Storks komen dit weekeinde niet in actie, de wedstrijden van zaterdag (in Hoofddorp) en zondag (in Kijkduin) zijn uitgesteld i.v.m. corona.

Het bestuur van Storks laat desgevraagd weten dat een speler van het 2e team van Pioniers wat uitkomt in de overgangsklasse besmet is. Zijn broer die uitkomt voor het 1e team is afgelopen donderdag in quarantaine ‘gezet’. Zaterdag liet een andere speler van het 1e team van Pioniers zich testen omdat hij zich niet lekker voelde. Dit alles bij elkaar heeft het bestuur van Pioniers doen besluiten om dit weekend het 1e team niet in actie te laten komen.  De eerste ontmoeting eerder deze week tussen de Hoofddorpers en de Hagenaars leverde de Schapenatjesduin bewoners nog een nipte 6-5 winst op.

Komende week staat voor de ploeg van Eugene Henson de drieluik tegen het Haarlemse DSS/Kinheim op de rol waarbij zaterdag 15 augustus de honkballiefhebbers naar Kijkduin kunnen afreizen voor de ontmoeting die om 14.30 uur begint.

Tekst: Rob Blankenstein / Foto: Pixabay.com

Geef een reactie