Ruime oefenwinst ADO vrouwen bij Ter Leede


Na de 3-1 winst op de vrouwen van OH Leuven afgelopen vrijdag boekten de ADO vrouwen van trainer Sjaak Polak woensdagavond in Sassenheim een ruime 7-0 winst op Ter Leede dat in de competitie uitkomt in de Topklasse.
Ook in deze wedstrijd werd net als tegen OH Leuven om het kwartier een drinkpauze ingelast. Op een snikheet sportpark Roodemolen kwamen de vrouwen uit Den Haag na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong door een treffer van Maartje Looijen.

Daarna waren het Eline Koster (2x) terug van Excelsior, Celainy Obispo, Shanique Dessing en Jaimy Ravensbergen (2x) die de eindstand op 7-0 in Haags voordeel bepaalden. Een jaartje gelden bood de thuisploeg meer weerstand want toen kwamen de ADO vrouwen niet verder dan een 4-2 overwinning.

Komende zondag spelen de vrouwen van trainer/coach Sjaak Polak hun derde oefenwedstrijd en wel tegen competitiegenoot Excelsior Rtd. op het veld van SVV Scheveningen, aanvang 13.00 uur

Geef een reactie