‘Boegbeeld Beugelsdijk op weg naar Sparta’


Tom Beugelsdijk (30) die nog tot 30 juni 2021 onder contract staat bij de Haagse BVO lijkt op weg naar Sparta Rtd. Technisch directeur Henk van Stee geeft in gesprek met Voetbal International aan dat er inderdaad interesse is in de centrum verdediger en dat het een dag maar ook nog drie dagen kan duren voor er witte rook is. Trainer Henk Fraser is voor de Hagenaar geen onbekende want in een eerder stadium werkte ze samen bij de residentieclub. “Zijn zaakwaarnemer (Frank Schouten, red.) is in gesprek met ADO, om te kijken wat de mogelijkheden zijn”, vervolgt Van Stee. “De bal ligt nu meer bij Beugelsdijk en bij ADO, niet bij Sparta. Als het lukt zouden wij in ieder geval erg blij zijn met zijn komst.”

“Bekend is dat Beugelsdijk bij de Hofstadbewoners één van de grootverdieners is en wij weten wat wij kunnen betalen qua salarissen, dus daar kan ik geen zinnig woord over zeggen. Dat is het hoe het op dit moment is . Maar het kan natuurlijk snel gaan”, sluit de technisch directeur af.

Tegenover het mogelijke vertrek van Beugelsdijk staat de eventuele komst van een nieuwe speler. ADO Den Haag is geïnteresseerd in Luka Adzic (21) de geboren Serviër die momenteel onder contract staat bij Anderlecht mag worden verhuurd. In januari werd hij nog door FC Emmen gehuurd van de Belgen maar door corona bleef zijn optreden bij de Drentse BVO beperkt tot drie wedstrijden waarin hij één maal het net wist te vinden. Adzic is een linkerspits die medio 2018 door de Belgen werd overgenomen van Rode Ster Belgrado.

Redactie: Rob Blankenstein

Geef een reactie