Hoofdklassehonkbal wordt live gestreamd


De afgelopen periode is de KNBSB, samen met de Hoofdklasseclubs (waaronder ook Storks), Eyecons en 360 SI druk bezig geweest met de implementatie van HonkbalTV. Hagenaar Berry van Driel van de honkbalbond zegt daarover: ”Het was een lang gekoesterde wens om de honkbalsport meer zichtbaarheid te geven om onze sport de aandacht te geven die het verdient.”

De wedstrijden worden live gestreamd op https://honkbal.nu en de samenvattingen van de wedstrijden worden uitgezonden op https://lnkd.in/dhS_-xR. “Wij zijn met dit project nog in de beginfase, maar de eerste stap is gezet! Dit seizoen gaan wij het project verder optimaliseren om te komen tot een professioneel platform voor de Honkbal hoofdklasse. Op dit platform zullen naast de wedstrijden ook het honkbaljournaal, documentaires en interviews worden aangeboden.”

“Niet alleen biedt dit de sport meer zichtbaarheid, maar zorgt dit ook voor meer commerciële mogelijkheden voor de clubs en de KNBSB. Mocht u als bedrijf de opties willen verkennen voor een partnership met HonkbalTV, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.(berry.van.driel@knbsb.nl)”

“Als laatste wil ik daaraan toevoegen dat ik ongelooflijk trots op de KNBSB, de hoofklasseclubs, Eyecons en 360SI dat wij deze eerste stap hebben kunnen zetten om honkbal weer op het netvlies te krijgen van sportminded Nederland.”

Geef een reactie