Ook ADO O/21 en ADO O/18 van start

Onder leiding van Virgillio Teixera is ADO O/21 maandagochtend begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vorig seizoen was Jong ADO Den Haag nog actief in de 3e divisie van het zondagvoetbal waar ze onder meer de regiogenoten Quick en Westlandia als competitiegenoten tegen kwamen.

ADO Den Haag Onder 21 bestaat komend seizoen weer uit talentvolle spelers die uiteindelijk de stap naar de hoofdmacht hopen te maken. De Haagse beloften zullen het nieuwe seizoen uitkomen in Divisie 1 van de nieuwe Onder 21-competitie. Met onder meer Feyenoord, FC Twente/Heracles Almelo, FC Groningen en sc Heerenveen als tegenstanders. De thuiswedstrijden van ADO Den Haag Onder 21 zullen op zaterdagmiddag worden gespeeld op het hoofdveld van De Aftrap.

Naast de onder 21 is ook de selectie van onder 18 maandag van start gegaan deze staat  onder leiding van Giovanni Franken. Voor wat betreft de overige selectieteams van de jeugdopleiding is komende zaterdag de eerste keer dat ze in actie komen op het trainingsveld.  

Geef een reactie