Alles over ADO Den Haag Vrouwen – SC Telstar

Na de winterstop verkeert ADO Den Haag Vrouwen in goede vorm, met slechts één nederlaag in vijf duels. De volgende tegenstander in het eigen Bingoal Stadion is SC Telstar. De uitwedstrijd van eerder dit seizoen werd met 1-0 gewonnen door SC Telstar. Uitgerekend Jannette van Belen, oud-speelster van ADO Den Haag Vrouwen, scoorde het enige doelpunt.

FEITEN EN WEETJES

  • Beide clubs speelden negentien keer eerder tegen elkaar in competitieverband. Elfmaal was de Residentieclub de sterkste, tegenover vijf nederlagen. Drie keer werden de punten gedeeld.
  • In de afgelopen twee speelrondes haalde SC Telstar vier punten tegen de twee onderste ploegen van de Eredivisie. Zelf staat de ploeg tiende met twaalf punten uit zestien wedstrijden.
  • ADO Den Haag Vrouwen staat vijfde met 23 punten. De laatste maanden zijn de groengelen vooral in eigen huis erg sterk. Terwijl de laatste zes uitduels vijf punten opleverden, bleef het Haagse elftal de laatste vijf wedstrijden in het eigen stadion ongeslagen.

VOORBESCHOUWING MET LOUISE VAN OOSTEN

“We hebben steeds meer vertrouwen in elkaar en laten beter spel aan de bal zien. Hierdoor zie je dat we aanvallend sterker worden en zodoende meer kansen creëren,” zegt Louise van Oosten (foto). Dit leverde in de eerste vijf duels na de winterstop al tien punten op.

De 19-jarige aanvalster speelde dit seizoen alle competitiewedstrijden en stond veertien van de zestien duels in de basis. “Mijn persoonlijke ontwikkeling is goed op gang. Er zijn altijd zaken die beter kunnen, daar ben ik dan ook hard op aan het trainen. Ik hoop dat ik zoveel minuten blijf maken en aanvallend meer gevaar kan creëren voor ADO Den Haag Vrouwen.”

Zaterdag wacht de tweede confrontatie van het seizoen met SC Telstar. “Wij zijn extra gemotiveerd om te winnen, zeker vanwege de eerdere geflatteerde nederlaag buitenshuis. Desondanks denk ik dat het een spannende wedstrijd zal worden, waarbij wij alles moeten geven om nu wel die drie punten te pakken.”

KAARTVERKOOP

De wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – SC Telstar wordt op zaterdag 9 maart gespeeld in het Bingoal Stadion, gelegen aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. Aftrap is om 14:00 uur, waardoor het stadion vanaf 12:30 uur geopend is. Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Voor slechts EUR 2,50 ben je zaterdag al van de partij!

Let op! Het aanschaffen van wedstrijdtickets voor ADO Den Haag Vrouwen gaat vanaf heden via het ticketingsysteem dat ADO Den Haag gebruikt voor al haar kaarten en lidmaatschappen. Dit betekent dat je eerst een ADO Den Haag-account aan moet maken, voordat je een wedstrijdkaart kunt kopen. Na een éénmalige registratie kun je gemakkelijk en snel kaarten kopen voor alle toekomstige wedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen. 

BTN TICKETS

PARKEREN

Een parkeerkaart is voor deze wedstrijd niet nodig. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het Bingoal Stadion. Houd hiervoor P2 aan.

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage.