Update foto’s | UltimAir Hijs Hokij geeft winst uit handen in Mechelen

EINDSTAND: Mechelen Golden Sharks – UltimAir Hijs Hokij: 4-3 (overtime)

π——π—Όπ—²π—Ήπ—½π˜‚π—»π˜(𝗲𝗻) π—¨π—Ήπ˜π—Άπ—Ίπ—”π—Άπ—Ώ π—›π—Άπ—·π˜€ 𝗛𝗼𝗸𝗢𝗷:

18′ Kyle Brothers (0-1)

30′ Joey Oosterveld (0-2 Short handed)

47′ Raymond van der Schuit (1-3 Powerplay)

Wedstrijdverslag

UltimAir Hijs Hokij moest vrijdagavond een nederlaag incasseren tegen Mechelen Golden Sharks. Met de terugkeer van Niddery en Smid, beloofde het een mooie wedstrijd te worden tegen de hekkensluiter van de BeNe League. Hijs Hokij creΓ«erde talloze kansen, inclusief pogingen tegen de paal en lat, maar de stand na een kleine vijftig minuten van 1-3 bleef comfortabel. Plotseling maakten de Sharks zes minuten voor het einde uit het niets de aansluitingstreffer. In de laatste minuten werd de goalie vervangen voor een extra speler, en Mechelen slaagde erin de gelijkmaker te scoren slechts 90 seconden voor het eindsignaal.

In overtime had Hijs Hokij opnieuw de betere kansen, maar het harde werk werd niet beloond. Mechelen trok de wedstrijd naar zich toe en won. Een zuur en duur puntenverlies voor Hijs Hokij…

Bijzonderheden:

0′ Bij UltimAir Hijs Hokij ontbreekt vanavond Jay de Ruiter.

Foto’s: Robert Bos