Voorzitter Joost Nicasie en secretaris Arjan Verburg stappen uit bestuur HFC ADO Den Haag

Iedere keer als je denkt, het wordt niet nog onrustiger binnen ADO Den Haag, blijkt dat dit toch wel kan. Nadat vorige week een aantal prominenten binnen ADO Den Haag de wacht werd aangezegd (o.a. Maurice Westerwoudt en Rebecca de Buck) is nu het woord aan de HFC ADO Den Haag.

Gisteren besloot het meest actieve bestuurslid Arjan Verburg er mee te stoppen, later op de avond was het voorziter Joost Nicasie die in het kielzog van Verburg de pijp aan Maarten geeft.

Met name Arjan Verburg ontpopte zich de laatste jaren als de drijvende kracht achter de vereniging. Organiseerde tal van evenementen en was de aanjager van verjonging en vernieuwing binnen de HFC ADO Den Haag. Een initiatief dat eerst wel maar later niet gesteund werd door het zittende bestuur.