Informatie voorbereiding ADO Den Haag seizoen 2023-2024

Deze week start ADO Den Haag de voorbereiding op het seizoen 2023-2024. Donderdag en vrijdag zal begonnen worden met diverse medische testen. Op maandag 3 juli staat de eerste training op het programma. Het betreft een open training voor eennieder toegankelijk waarvan het definitieve tijdstip nog volgt. Zeven spelers van ADO Den Haag onder 21 sluiten zich daarbij aan en krijgen in de voorbereiding de kans om zich te laten zien. Op zaterdag 8 juli speelt ADO Den Haag haar eerste oefenwedstrijd om 16:00 uur bij en tegen VELO waarna op dinsdag 11 juli het traditionele oefenduel tegen H.V.V. Laakkwartier op de rol staat.

De kaartverkoop (die nog moet starten) verloopt via de kanalen van VELO en H.V.V. Laakkwartier. Op zaterdag 5 augustus vindt de open dag plaats in en om het Bingoal Stadion. Meer informatie over het programma van de open dag volgt in de komende weken.

Jeugdspelers schuiven door
In de voorbereiding schuiven zeven spelers van ADO Den Haag onder 21 door naar de eerste selectie.
Het gaat hierbij om Abdel Belarbi, Onur Demir, Emre Ates, Gylermo Siereveld, Robyn Esajas, Fabian Shahaj en Aimane el Karicha.

Trainingskamp in Wageningen
Van 24 tot en met 29 juli reist ADO Den Haag af naar Wageningen voor een trainingskamp. Op vrijdag 28 juli zal de Haagse ploeg tijdens dit trainingskamp een oefenduel spelen tegen een nog te bepalen tegenstander