Feyenoord versterkt zich met Van de Westeringh: “Echte topsporter”

Kirsten van de Westeringh zal, zoals eerder al gecommuniceerd, aankomend seizoen niet meer uitkomen voor ADO Den Haag Vrouwen. De 21-jarige jeugdinternational vervolgt haar voetbalcarrière bij Feyenoord. De middenvelder kwam twee seizoenen geleden over van SC Heerenveen. In totaal kwam ze tot 27 wedstrijden, vier doelpunten en vijf assists. Een jaar geleden werd Van de Westeringh getroffen door een zware knieblessure. Momenteel traint ze weer volledig op het veld mee, maar zal helaas niet meer in actie komen voor ADO Den Haag Vrouwen.
Van de Westeringh naar Feyenoord

Van de Westeringh: “Ik ben twee jaar onderdeel geweest van deze club, waarbij ik in mijn eerste seizoen een geweldige tijd heb beleefd. Vanaf de eerste dag voelde ik me meteen thuis door het familiegevoel wat er heerst bij ADO Den Haag Vrouwen. De strijd, passie en beleving zijn de woorden die dan ook blijven hangen in mijn geheugen. Helaas was mijn tweede seizoen niet zoals gehoopt. Een jaar geleden, op 6 mei, scheurde ik mijn kruisband en stond er een lange revalidatie te wachten. Een periode met hoogte- en dieptepunten, maar ik zal mijn mooie herinneringen bij deze club zeker niet vergeten. Bedankt ADO! En in het speciaal; mijn teamgenoten en stafleden.”

Kirsten, bedankt voor je inzet en veel succes bij Feyenoord!

Bron ADO Vrouwen
Foto Marc Klaui/ADOFans