Flitsend startend ZVV Den Haag verliest met ruime cijfers (1-8) van het ‘blauwe’ Oranje 2.0 FC Marlène meiden en vrouwen!

SPORTCAMPUS Zuiderpark – De èchte female futsal fan moet zeker genoten hebben van ZVV Den Haag vs FC Marlène. De thuisploeg zette na een flitsende start de titelfavoriet op een verrassende en vroege achterstand.

De wedstrijd was amper een 3-tal minuten oud. Een corner-op-maat van de Haagse captain Priscilla de Vos op de vrijstaande Romy Scherpenzeel die meedogenloos en fantastisch uithaalde. Oranje keepster Jacky Reus was kansloos, 1-0! Die flitsende start leek doping voor het ontwaakte FC Marlène.

‘Mighty Marlène boog vanaf minuut 10 de 1-0 achterstand om in een 1-4 voorsprong! Onder leiding van de fysiek sterke international Aaike Verschoor en de uitblinkende Zoyla Barendse liet het ‘Blauwe’ Oranje 2.0 een fantastische futsal show zien. De neutrale toeschouwer kon genieten van hoogwaardig vrouwen zaalvoetbal!

Het moedige ZVV Den Haag kon in de rust even bijkomen en uitrusten van een eerste helft waarin FC Marlene in no time 4 goals in 10 minuten tijd maakte!

Ook in de tweede helft was het ‘Mighty Marlène’ troef! Het strijdende ZVV Den Haag moest lijdzaam toezien hoe de snelle en behendige Oranje internationals van FC Marlène het publiek trakteerde op hun futsal skills, moves en schitterende goals.

Vloeiende combinaties, onnavolgbare rushes en moves van o.a. de ongrijpbare Zoyla Barendse en topscorer Simone Hand,  de degelijke Aaike Verschoor, de talentvolle rookies Kyara de Bruin en Mila Wittebrood. ZVV Den Haag probeerde nog wat tegengas te geven maar daar bleef het helaas bij. Eindstand 1-8 (1-4)

Voor ZVV Den Haag Vrouwen is het devies: de rug rechten, trainen en focus op de volgende tegenstander: Futsal Rotterdam Vrouwen.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Bij vlagen had ZVV Den Haag de intentie om er nog een wedstrijd van te maken. Helaas lukte dit niet. Verliezen van FC Marlène met daarin 8 Oranje internationals is niet erg. Met 1-8 thuis verliezen is nooit leuk! Leerzaam duel.

Onze felicitaties gaan uit naar FC Marlène! Wat een topformatie! Het ‘Blauwe’ Oranje 2.0!