HTTV-070 laat tegenstander ontsnappen in degradatiekraker

HTTV-070 heeft de kans om in te lopen op nummer voorlaatst TAVERBO 1 in de laatste partijen laten lopen. Na een 5-3 voorsprong en de zege binnen handbereik kon het goede werk van het jonge team  niet afgemaakt worden., 5-5.

Het begon allemaal veelbelovend in de Zuidlarenstraat, Charlie Vierling startte na een stroef begin met veel strijdlust in de eerste partij met 3-1 won. Sjoerd Vaders (foto) deed wat hij een week eerder ook deed tegen Het Markiezaat. Ongenaakbaar in al zijn drie  partijen en na  Boeman van Bergen op Zoom nu ook bekend als Beul van Boxtel. Via een nederlaag van Pepijn van der Hoeven en een erg teleurstellend dubbel kwam TAVERBO langszij, maar toen HTTV-070 via Sjoerd en een knappe winstpartij van Pepijn op 5-3 kwam leek alles uit te draaien op een eerste zege ooit in de 2e divisie.

Helaas het mocht niet zo zijn. De twee laatste partijen gingen allebei in vier games naar de bezoekers, zodat de Hagenaars genoegen moesten nemen met een gelijkspel. En daar hadden beide team weinig tot niets aan. De afstand tot de veilige 4e plek is groot, maar met Sjoerd in ramvorm weet je het maar nooit.

De volgende wedstrijd is over twee weken weer thuis, tegen het op de 3e plaats staande Arnemuiden.