Lex Immers keert in nieuwe functie terug naar zijn ADO Den Haag

Lex Immers foto Angelo Blankenspoor

Lex Immers keert weer terug naar huis. Het clubicoon gaat per direct de jeugdopleiding van ADO Den Haag versterken. De Hagenees, die 262 officiële duels speelde voor ADO Den Haag, zal gaan fungeren als talentcoach en spitsentrainer van potentiële eerste elftal-spelers van de toekomst. Immers, dit seizoen spelend voor SVV Scheveningen, zal zich gaan bezighouden met spelers vanaf ADO Den Haag Onder 15.

 “Door het vertrek van Rick Hoogendorp was er een positie vrij bij de jeugdopleiding. Op zoek naar een geschikte vervanger hebben we Lex benaderd of hij weer wat wilde betekenen voor ADO Den Haag. We hoeven natuurlijk niemand uit te leggen wat Lex voor deze club heeft betekend en dat is andersom niet anders. We zijn zeer verheugd dat een clubicoon als Lex zich nu gaat bezighouden met de ontwikkeling van onze eigen talenten”, laat Albert van der Dussen, Academy Director van ADO Den Haag weten.

Lex Immers kijkt enorm uit naar het nieuwe avontuur bij de club die nog altijd diep in zijn hart zit. “De liefde voor het spelletje stroomt door mijn aderen, net als de liefde voor ADO Den Haag, de club waar ik zoveel mooie herinneringen heb. Toen ik te horen kreeg dat ze in mij de ideale persoon zagen voor deze nieuwe rol was ik zeer verheugd. Lang hoefde ik niet na te denken over dit aanbod, ondanks dat het een nieuwe rol voor mij is. Ik vind het mooi om de club te helpen met de ontwikkeling van talenten. Natuurlijk zal ik mijn ervaringen als speler hierbij gebruiken en op de jongens proberen over te brengen hoe het is om te mogen spelen voor deze mooie club. Dat ik hier nu terugkeer voelt als thuiskomen en ik kan niet wachten om te beginnen.”