Tweede weekend winst voor UltimAir Hijs Hokij in België

De ijshockeyers van UltimAir Hijs Hokij hebben zaterdagavond in het Belgische Mechelen de tweede winst van het weekend gepakt middels een nipte 3 – 4 overwinning. Vrijdagavond in schaatscentrum De Uithof versloegen de Hagenaars Snackpoint Eaters Geleen al met 8 – 1. 

Wedstrijdverslag

De ploeg van coach Chris Eimers was zwaar gehavend afgereisd naar de Mechelen Golden Sharks. Eimers kon maar liefst op zeven spelers geen beroep doen. Desondanks leek het een gemakkelijke avond te worden aangezien de bezoekers met 1 – 4 voorstonden met nog vijf minuten te gaan. Toch wist de thuisploeg het nog spannend te maken door terug te komen tot 3 – 4 maar verder liet Hijs het niet komen en gingen de drie punten mee terug de bus in naar Den Haag.  

Doelpunten:

19′ Ernesto Klem (0 – 1 Powerplay)

24′ Ronald Wurm (0 – 2)

32′ Tommy van Zanten (1 – 3, eerste doelpunt in de BeNe League)

38′ Justin Evers (1 – 4 Powerplay)

Bijzonderheden :

Bij de Hagenaars ontbraken zaterdagavond Alan van Bentem, Chad Niddery, Jurryt Smid, Jay de Ruiter, Joey Oosterveen, Bartek Bison en Ritchie van Hulten.  

Eerstvolgende wedstrijd :

Komende vrijdag (13 januari) komt rivaal UNIS Flyers Heerenveeen op bezoek in De Uithof.

Redactie: Rob Blankenstein
Headerfoto: Facebook UltimAir Hijs Hokij
Archieffoto artikel: Robert Bos