Audio|Sporttribune in gesprek met Karin Blankenstein van de John Blankenstein Foundation. “Onze stichting is relevanter dan ooit tevoren”

In een gecombineerde Ondernemerstribune en Sporttribune spraken wij afgelopen week met Karin Blankenstein. Karin is voorzitter van de John Blankenstein foundation, de stichting die op komt voor de rechten van de lhbtiq+ gemeenschap in de sport.

Een mooi gesprek met Karin waarin ze heel helder uitlegt waarom de stichting die is vernoemd naar haar overleden broer John, meer dan ooit noodzakelijk is.

Luister het interview terug over de stichting met louter vrijwilligers die het afgelopen jaar 150 gratis workshops gaf.

De JBF wil graag een veilige plek bieden aan (prof)sporters, sportprofessionals en -vrijwilligers die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek over hun geaardheid, uitsluiting of andere situaties gerelateerd aan diversiteit, inclusie en een veilig sportklimaat (vsk).