ADO Den Haag huurt doelmanSonny Stevens tit einde seizoen

ADO Den Haag huurt Sonny Stevens tot het einde van dit seizoen. De 30-jarige doelman komt op huurbasis over van het Griekse OFI Kreta.

Stevens keert daarmee, in ieder geval voor een half seizoen, terug naar Nederland waar hij met 162 wedstrijden in de Keuken Kampioen en 56 duels in de Eredivisie zeker geen onbekende is. Eerder stond de in Hoorn geboren doelman onder de lat bij FC Volendam, Go Ahead Eagles, FC Twente en Excelsior. De laatste Nederlandse club waarvoor Stevens echter veruit de meeste wedstrijden speelde was Cambuur Leeuwarden. Met Cambuur behaalde hij promotie in het seizoen 21/22 en werd in het opvolgende Eredivisie seizoen een knappe negende eindklassering afgedwongen. Deze prestatie zorgde er mede voor dat hij deze zomer de stap naar OFI Kreta maakte. 

ADO Den Haag is blij met de komst van Stevens die met zijn ervaring als een belangrijke en zeer welkome aanwinst wordt gezien.

Bron ADO Den Haag
Foto Angelo Blankenspoorr