CKV ONDO wint op verjaardagsbezoek bij HKC ALO

Voor de 2e wedstrijd in deze korte competitie was HKC ALO tijdens hun feestdag ter ere van het 116 jaar bestaan, de gastheer voor de wedstrijd tegen CKV ONDO.

HKC ALO begon aan deze lastige wedstrijd met het doel de toch al mooie feestdag nog mooier af te sluiten met winst tegen CKV ONDO, helaas bleek CKV ONDO toch een maatje te groot en ging CKV ONDO met de winst naar huis 17-21.

Beide ploegen hadden vanaf het begin direct het tempo er goed in en vielen de doelpunten snel achter elkaar. Beide teams bleven voldoende kansen creëren, maar het was CKV ONDO die al snel een minimale voorsprong pakte en deze volhield tot de rust. Tussenstand 9-11.

De tweede helft begon als de eerste helft waarbij beide teams het tempo er goed inhielden. HKC ALO hield het gat naar CKV ONDO steeds beperkt tot 1 a 2 punten, waardoor de hoop nog niet vervlogen was om deze achterstand om te buigen naar een overwinning. Halverwege werd HKV ALO echter een beetje slordig in het spel, waar CKV ONDO optimaal van profiteerde en in de rest van de wedstrijd liep de voorsprong dan ook snel op naar 4 punten. Dit gaf CKV ONDO in de laatste minuten niet meer uit handen en werd de wedstrijd in het voordeel van CKV ONDO beslist. De einduitslag werd 17-21.

Redactie en foto’s: Michel Finkelnberg – Meer foto’s op SportSnap