The Hague Royals verkrijgen licentie BNXT League

Na een mooi eerste seizoen waarin The Hague Royals op een gedeelde negende plaats eindigden, maar waarin ook grote uitdagingen ontstonden door de gevolgen van de coronacrisis, staat voor komend seizoen een nieuwe uitdaging voor de deur. Door de komst van de BNXT League door de samenwerking tussen het hoogste niveau van het Nederlandse en Belgische basketbal, was de aanvraag voor de licentie van het nieuwe seizoen geen sinecure.

Deze week kreeg The Hague Royals te horen dat de club een licentie heeft verkregen voor deelname aan de BNXT League in het seizoen 2021-2022. Dat betekent dat ook komend seizoen in Sportcampus Zuiderpark topbasketbal te zien zal zijn. De komende weken zal er meer gecommuniceerd worden over de samenstelling van het team, de verkoop van tickets en seizoenkaarten en ook over de businessclubleden, die The Hague Royals door het moeilijke eerste seizoen hebben getrokken.