Technisch Management ADO vrouwen versterkt zich met Sander Luiten

Met ingang van seizoen 2021-2022 gaat Sander Luiten het Technisch Management van ADO Den Haag Vrouwen versterken. De club uit Den Haag en de oud-trainer van o.a. PSV Vrouwen hebben in de afgelopen periode meerdere keren met elkaar gesproken over een functie om de totale club, waaronder de jeugdteams en het vlaggenschip, te gaan versterken. Naast zijn fulltime baan als leerkracht zal Luiten het huidige Technisch Management gaan ondersteunen. Zijn werkzaamheden zullen met name op de achtergrond plaatsvinden om zodoende de rode draad door de club heen sterker te maken.

Technisch Manager Annabel Toorenburg is verheugd met de aanstelling van Luiten: ”ADO Den Haag Vrouwen wordt steeds groter, waardoor er veel werk te verzetten is. In combinatie met mijn drukke baan in het ziekenhuis kan ik het niet meer alleen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om dit samen met Sander te gaan realiseren. Hij is de perfecte kandidaat voor deze job. Luiten heeft enorm veel ervaring in het vrouwenvoetbal. Daarnaast kennen wij elkaar vanuit de tijd van de KNVB, waarin we nauw hebben samengewerkt.”

Ook Sander Luiten verheugd zich op de samenwerking met Annabel Toorenburg en zijn werkzaamheden bij ADO Den Haag Vrouwen: ”Ik kijk er naar uit om vanaf het begin van volgend seizoen te starten met mijn werkzaamheden en samen met de bestuurs-, stafleden en speelsters progressie te maken met de hele club.”