Doelman Brett Magnus verlengt contract bij Cairox Hijs Hokij tot 2022

Doelman Brett Magnus heeft zijn contract bij Cairox Hijs Hokij verlengd! De Canadees heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2022 aan de club verbindt! De 27-jarige goalie speelt dus het komende seizoen opnieuw in Den Haag.

Magnus speelt sinds 2019 voor Cairox Hijs Hokij. De goalie kwam toen over van Sacred Heart University dat uitkomt in de NCAA in Amerika. In zijn eerste wedstrijden maakte Magnus zich gelijk geliefd bij de fans door zijn belangrijke reddingen en de rust die hij uitstraalt tussen de doelpalen. Voorzitter Harry Vlaardingerbroek is dan ook blij met de contractverlenging van de Canadese doelman. “Geweldig nieuws”, zegt hij. “Brett is een uitstekende doelman, iemand die precies weet wat nodig is om prijzen te winnen. Hem behouden was voor ons héél belangrijk.”

“Brett is een uitstekende doelman, iemand die precies weet wat nodig is om prijzen te winnen.”

Goed gevoel
“Ik wil graag hier in Den Haag blijven spelen, ik heb het naar mijn zin in het team en de stad is leuk”, zegt de Canadese doelman. “Ik voel me hier heel erg vertrouwd en gewaardeerd. Komend seizoen wil ik een kampioenschap winnen met deze club!”

Eerder maakte Cairox Hijs Hokij al bekend dat Levi Boer, Jay de Ruiter, Bjorn Borgman en Stijn Knoop in het nieuwe seizoen uitkomen voor de Haagse club.