Martin Jol treedt terug als hoofd van het technisch hart van ADO Den Haag

Zojuist is bekend geworden dat Martin Jol zich binnen ADO Den Haag gaat toeleggen op een andere rol. De onlangs 65 jaar geworden Scheveninger, vervulde de functie een jaar en had de zware taak de selectie te renoveren.

“Nu de transferperiode met de terugkeer van Nasser El Khayati afgesloten is, zal Martin zich vanuit de club sterk gaan maken voor het realiseren van een gezamenlijke topsportlocatie voor het eerste elftal, de jeugd en de dames in het Zuiderpark. Dit is één van de speerpunten van ons meerjarenplan en tevens een vooraanstaand agendapunt in de gemeentelijke ontwikkelplannen voor Den Haag Zuidwest.”aldus directeur Mo Hamdi in een interne mail aan alle medewerkers van ADO Den Haag.

Uiteraard wensen wij Martin heel veel succes met deze uitdagende klus.

Geef een reactie