Lokomotief pakt tweede winst

De basketballers van Lokomotief hebben het thuisduel tegen UBALL met 99-74 gewonnen. Het team van coach Anders Larsen miste Lars Jansen, Laurens Yperlaan en Martijn van Noordenne. Desondanks gingen de Rijswijkers voortvarend van start en werd “het gameplan goed uitgevoerd”. In het tweede kwart kwam de klad er in bij Lokomotief waardoor de Utrechtse studenten een inhaalslag konden maken.  De flow keerde terug in de tweede helft van het duel en werd UBALL op een grote nederlaag getrakteerd.

“Wij missen een boel vaste spelers”, aldus coach Larsen. “Ik ben wel heel tevreden met de basisspelers die erbij zijn gekomen. Zij waren klaar om hun nieuwe rol uit te voeren.”

In de promotiedivisie staan de Rijswijkers na deze zege en de nederlaag tegen Attacus van vorige week met ‘2 uit 2’ op een zesde plaats.

Redactie: Ronald Mooiman
Fotograaf: archief

Geef een reactie