ZVV Den Haag teams verliezen

De ZVV Den Haag mannen verloren vrijdag met 8-5 bij BE’79 terwijl de Haagse vrouwen in Den Helder met 5-2 ten onder gingen bij Zeemacht.

De zaalvoetballers van ZVV Den Haag waren de eerste helft niet bij de les en liet zich in eerste helft makkelijk en onnodig overrompelen en wegzetten door een sterk BE. Hierdoor was het bij rust 7-1 en leek kans op goed resultaat volledig uit zicht.

Toch speelde ZVV ook de eerst helft niet slecht in balbezit en raakte naast paal en lat meerdere keren de keeper in uitgespeelde situatie. Nadat een zwak fluitend scheidsrechter vergat voordeel te geven, werd ten onrechte tot 2 x toe een zuivere goal afgekeurd.

Dat gaf voldoende moed en energie om tweede helft anders in te gaan, helaas zorgde een volgende individuele verdedigende fout eerst nog voor de 8-1 waarna ZVV dan toch aan een inhaal race begon. Met 2x Anouar Attal Haoui, 1x Faisal Karoumi en een goal voor zowel Hamza als Karam Boukhari maakte dat de laatste minuten nog erg spannend werden toen met 8-6 er nog 3 minuten te spelen waren. Ondanks enkele goede kansen en af en toe geluk in de omschakeling (zvv viel vol aan waardoor er ruimte in de rug ontstond) bleef de uitslag toch 8-5 waarbij ZVV Den Haag uiteindelijk niks heeft aan goede tweede helft…

De vrouwen verloren in Den Helder met 5-2 van Zeemacht. Lavinia Pokou en Stefanie Valk scoorden voor Zvv. Het team van coach René Havermans maakt een valse start met twee verloren wedstrijden. ZVV Den Haag staat vooralsnog puntloos op een voorlaatste plaats

Redactie: Ronald Mooiman