Honkballers Storks delven het onderspit bij inhaalduel tegen Euro Stars

De honkballers van Storks hebben dinsdagavond in het inhaalduel in Capelle a/d IJssel hun meerdere moeten erkennen in Euro Stars. Met Floris de Vos als startend pitcher op de werpheuvel begonnen de Hagenaars aan de wedstrijd. Ook Joey Pronk die zijn debuut maakte voor de Hagenaars kwam in de loop van de wedstrijd ook nog als pitcher in actie. De pitching van de bezoekers was zeker niet slecht maar de grotere slagkracht aan de kant van de thuisploeg was de Hagenaars teveel. De slagmensen van de thuisploeg waren heel  alert en noteerden een paar harde hits

Fouten

Met name door fouten in het infield van de Kijkduinbewoners en de slagkracht van Euro Stars leverde de thuisploeg de nodige punten op, in totaal 7.  

Aanvallend

Aan slag slaagde Storks er niet in om genoeg hits te slaan op belangrijke momenten. Voor het team van coach Adja Bernardus kwamen er uiteindelijk twee man over de thuisplaat wat uiteindelijk resulteerde in een 7 – 2 verlies voor de ploeg uit Kijkduin.

Aankomende wedstrijden

Komende vrijdag (7 juni) gaat Storks op bezoek in Rotterdam bij het 2e team van Neptunus/Tridents. De return is twee dagen later in Kijkduin op zondag (9 juni), aanvang: 13.30 uur.        

Redactie : Rob Blankenstein

Archieffoto