HKV/Ons Eibernest verwelkomt nieuwe stafleden voor het komende seizoen. Vacature verzorger

Met veel enthousiasme kondigt HKV/Ons Eibernest de nieuwe stafleden van onze selectie aan voor het komende seizoen.We zijn verheugd om deze getalenteerde professionals te verwelkomen die beide teams naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Hoofdcoach: Luca Dekker

Allereerst zijn we enorm enthousiast om te melden dat Luca Dekker de nieuwe hoofdcoach van HKV/Ons Eibernest 1 wordt. Luca heeft afgelopen seizoen als coach van de Fortuna A1 uit Delft het team naar de finale in de Rotterdam Ahoy gebracht. Daarnaast was hij al betrokken bij de technische staf van HKV/Ons Eibernest. Met zijn ambitie, enthousiasme en grondige voorbereidingen zijn we ervan overtuigd dat Luca onze spelers naar een hoger niveau zal tillen. We kijken dan ook vol verwachting uit naar het komende seizoen onder zijn leiding.

Luca over volgend seizoen:
Met veel enthousiasme kijk ik uit naar het komende seizoen. Het is een mooie uitdaging om mijn eerste rol als hoofdcoach van een eerste team op mij te nemen. Deze kans grijp ik met beide handen aan en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met deze getalenteerde groep.

De jonge selectie biedt een enorme potentie voor groei en ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat we samen grote stappen kunnen maken en mooie successen zullen behalen. Ik ben blij om de eindverantwoordelijkheid te dragen en om deze getalenteerde spelers te begeleiden naar nieuwe hoogten.

Assistent-Trainer: Dennis Raap

Naast Luca staat Dennis Raap aan zijn zijde. Dennis was afgelopen seizoen samen met Jan Bongers trainer van het eerste team en samen vormden zij een perfect duo dat vele successen heeft behaald. We hebben er alle vertrouwen in dat Luca en Dennis deze successen zullen voortzetten in het nieuwe seizoen.

Tweede Team: Madeleine van der Spek

Voor het tweede team verwelkomen we ook een bekend gezicht: Madeleine van der Spek als trainer en coach. Zij is ideaal voor dit team, waar groei centraal staat. Ze is al enige tijd betrokken bij de selectie en kan de spelers door en door. Met haar persoonlijke aandacht zal ze elke speler nog beter maken.

Teammanager: Marcel Scheepers

Als we het hebben over een teammanager, dan hebben we het over Marcel Scheepers. Marcel is al flink wat seizoenen betrokken bij de selectie en regelt alles voor de coaches, trainers en spelers. Zijn toewijding en organisatietalent maken hem een onmisbare schakel binnen ons team.

Wij zijn ontzettend blij dat Marcel ook komend seizoen weer deel uitmaakt van de staf. Met zijn ervaring en betrokkenheid zijn we ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de successen die we samen tegemoet gaan.

Vacature: Verzorger Gezocht

We zijn nog op zoek naar een verzorger voor de selectie. Hiervoor staat een vacature open op verschillende websites. We hopen snel een geschikte kandidaat te vinden die het team kan ondersteunen.

Het bestuur kijkt uit naar een succesvol seizoen met deze staf en zijn ervan overtuigd dat zij een waardevolle bijdrage zullen leveren.

Link naar vacature:
https://www.haagskorfbal.nl/component/content/article/vacature-enthousiaste-en-toegewijde-fysiotherapeut?catid=14&Itemid=101