Video | Nabeschouwing Excelsior Rotterdam – ADO Den Haag met Kursad Surmeli die niet weet of Kalezic na de zomer nog trainer is al is dat niet aan hem, liet hij weten

ADO Den Haag verloor de eerste play-off wedstrijd in het eigen Bingoal Stadion met 1-2 van Eredivisionist Excelsior Rotterdam. De tweede helft, met een legio aan kansen, bood perspectief voor de return in Kralingen zaterdagavond.

Niets was minder waar. ADO Den Haag liep tegen een zeperd aan en verloor met maar liefst 7-1 (totaal: 9-2). Ook liep ADO Den Haag nog tegen een rode kaart aan en misdroegen de “fans” zich in het uitvak. De finale van de play-offs gaat tussen NAC Breda en Excelsior Rotterdam. ADO Den Haag speelt na de zomer gewoon weer in de Keuken Kampioen Divisie. Na de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam spraken wij met Kursad Surmeli.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Video: Wim Meijerink
Interview: Rob Blankenstein
Foto: Pepijn Sonderen