HRC verliest op bezoek bij Eemland

1e try van de wedstrijd in de 24ste minuut was voor Eemland. De conversie werd gemist (5-0). In de 27ste minuut wist Eemland een penalty kick te verzilveren zodat de teams met 8-0 de rust in gingen.

In de 5de minuut werd de penalty kick door HRC gemist en dat gaf het wedstrijdbeeld goed weer (met al en gemiste penalty kick en een gemiste field goal achter de kiezen); HRC kreeg kansen maar wist ze niet te verzilveren. Eemland scoorde in de 10 minuut echter wel weer (15-0). Toen Eemland in de 22ste minuut rood kreeg wist Victor Huurman in 25ste minuut te profiteren: 15-7.

Maar HRC had geen geluk en geen goede dag. Ondanks het ondertal kreeg het in de 34ste minuut (de conversie werd gemist. 20-7) en in de 37ste minuut (met conversie 27-7) nog tries om de oren.