ZVV Den Haag vrouwen wint van Futsal Rotterdam vrouwen

ZVV Den Haag Vrouwen verrast iedereen! Futsal Rotterdam Vrouwen moet meerdere erkennen in een strijdend en vol passie en inzet voetballend Den Haag! Twee treffers van Priscilla de Vos en een eigen goal doen de Rotterdamse ploeg de das om!

Één van de uitblinksters aan Haagse zijde Larissa Boerenstam was heel belangrijk voor de ploeg van Havermans & Brand. De Alphense in Haagse dienst gaf een geweldige assist aan teamcaptain die à la Marco van Basten ‘slepend en glijdend’ de bal fenomenaal en met een wiskundige precisie achter Oranje keepster Bianca Troost schoof, 3-2.

De absolute uitblinksters bij ZVV Den Haag Vrouwen waren zonder enige twijfel de sterk regisserende Ramona van der Harst en niet op de laatste plaats goalie Celine Lindhoudt.  

Wedstrijdkarakteristieken

ZVV Den Haag VR1 vs Futsal Rotterdam VR1

EIndstand: 3-2 (1-0)

🟡🟢 goals:

Eigen goal ⚽️

Priscilla de Vos ⚽️⚽️

Redactie: Ulis van Maanen
Foto: Archief