Video | ADO Vrouwen mist kansen en laat Feyenoord 1x glippen

In de nog frisse avond van 24 maart 2022 was het prima voetbalweer. Helaas verloor ADO Den Haag voor de tweede keer dit seizoen van de Feyenoord vrouwen. En net zo als bij de thuiswedstrijd waren de ADO vrouwen de bovenliggende partij, maar de punten voor de ploeg uit Rotterdam.

De eerste helft.
In de eerste helft betreft gebeurde niet al te veel van betekenis en beide doelvrouwen hadden het zeer rustig.

De tweede helft
Na de rust was de ploeg van trainer Sjaak Polak de bovenliggende partij en kreeg ook een aantal goede mogelijkheden. Na 63 minuten werd een bal voor, op of achter de doellijn bij Feyenoord weggehaald, ook de beelden die door deze en gene werden bekeken gaven geen uitsluitsel. Maar zonder VAR hadden die beelden toch geen effect gehad. Het bleef lang wachten op de openingstreffer van de Hagenezen, maar helaas bleef die uit, het lukte niet. Bij de eerste en enige mogelijkheid werd het zelfs 1-0  voor Feyenoord. Na een diepe pass achter de laatste linie kwam Esmee de Graaf alleen voor Barbara Lorsheyd. Zij schoot met een geplaatste bal het team van Jessica Torny in minuut 83 op voorsprong. Deze 1-0 werd ook de eindstand. De ADO Vrouwen gingen met een kater terug in de bus naar Den Haag.

Feyenoord:
Weimar, Baptiste, Ypema, Obispo, Brandau, vd Goorbergh (66. Boshuizen), vd Ven, Verspaget, De Graaf, Cobussen (61. Ellouzi), Koopman (79. Conijnenberg)

ADO Den Haag:
Lorsheyd, Raaijmakers (87. Viehoff), Noordermeer, Douma, Nelemans, Van Oosten (81. vd Velde), Van Raay, Van der Wal, Rijsbergen, Susanna (66. Loonen), IJzerman

Redactie en interviews: Hans Slootmaker
Video en foto’s: Wim Meijerink